Győzelemről nevezett Szűz Mária plébániatemplom

Miserend

H K Sze Cs P Szo V
6:45
7:00
8:30
11:00
16:30
18:00
Fehérek temploma
Fehérek temploma: 05.01-09.30 között
Regőczi-kápolna

Hirdetések - Június 9 - 16

Ünnepeink:
Vasárnap: Évközi 10. vasárnap
Vasárnap: Évközi 11. vasárnapKeresztény felelősségünk tudatában VEGYÜNK RÉSZT a mai választásokon, és azokra a jelöltekre szavazzunk, akiknek az értékrendje a lehető legközelebb áll Krisztuséhoz!Szeretettel vár minden 13 év feletti fiatalt az Észak-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség a NYÁRI TÁBORÁBA, Nagymarosra. A tábor időpontja: július 8-13. Idei témánk: Életünk Jézusban. Jelentkezési határidő: június 19. További információ a hirdetőtáblán található plakáton és a
mente.hu oldalon, illetve az Észak-Duna facebook oldalán található.A MUSTÁRMAG HITTANTÁBOR szeretettel hív minden kicsi és nagy gyermeket, akik örömmel kalandoznak a természetben. Várjuk azon csemeték jelentkezését, akik sok szép lelki élménnyel gazdagodva szeretnének egy vidám, kreatív társasággal időt tölteni. A tábor időpontja: július 29. – augusztus 2., helyszíne: PüspökVác (Galamb utca). További információ a táborral kapcsolatban a hirdetőtáblán olvasható. A tábort a Váci Egyházmegye is támogatja.
Jelentkezésni az alábbi linken lehetséges:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqSwyhOGkew7BZ94YIVDx2OChhJJj2oBVaoa549GSGvfoEvw/viewform
Elérhetőség: fg.szilvia1@gmail.com
A Barátok templomának közössége augusztus 5-e és 9-e között IFJÚSÁGI GYALOGOS ZARÁNDOKTÁBORT szervez. A zarándoklat jó lehetőség arra, hogy elindulj egy olyan úton, amely nem csak csodálatos természeti környezetével, hanem belső lelki tapasztalatokkal is megajándékoz. Útvonal: Vác – Nézsa – Becske – Cserhátsurány – Szécsény, érintve festői nógrádi helyszíneket, templomokat. Elmélyült, ugyanakkor vidám programunkra szeretettel várunk minden fiatalt 14 éves kortól. Kérjük a részvételi szándékot a sekrestyében jelezni (név, életkor, email cím, telefon elérhetőség).Június hónapban a szentmisék előtt 16.15-től imádkozzuk a Jézus Szíve LITÁNIÁT a Regőczi-kápolnában.